Predsjednik Uprave HT Eronet Stipe Prlić prošli tjedan posjetio Općinu Prozor-Rama

Predsjednik Uprave HT Eronet Stipe Prlić prošli tjedan posjetio Općinu Prozor-Rama

Načelnik Općine dr. Jozo Ivančević zajedno sa svojim pomoćnicima primio je u četvrtak  u svome uredu Predsjednika uprave HT Eronet Stipu Prlića, izvršnog direktor pravnih poslova Željka Marjanovića i Marka Zadru, voditelja poslovnice Prozor-Rama.

Ovaj službeni posjet rezultat je dosadašnje dobre suradnje, ali i daljnje potrebe da se ta suradnja unaprijedi na svim nivoima.

Općina Prozor-Rama je među većim općinama kada je u pitanju njena površina i broj stanovnika pojedinih naselja što u konačnici i stvara mnogobrojne probleme u pružanju kvalitetnije usluge od strane HT Eroneta.

U Općini Prozor-Rama HT Eronet ima veliku važnost, jer se uslugama ove kompanije koristi veliki broj građana, tako imamo: 380 korisnika IPTV-a, 2600 korisnika POTS-a i 1180 korisnika ADSL-a. Ovaj broj za pojedine usluge bio bi još veći kada bi postojali veći kapaciteti od strane HT Eroneta.


Od trenutnih aktivnosti koje HT Eronet radi na teritoriju općine izdvajamo nekoliko lokacija i mjesta koje će se u narednom periodu unaprijediti, te će biti postavljene nove stanice ili pružena nova optička kabla: Ustirama, Lug, Lapsunj, Uzdol – Kolakušići, Maglice – Orašac, Gmića, Neraje – Gračac i Gavranovica – Dobroša. 


Isto tako dogovoreno je kako će HT Eronet ubuduće posvetiti više pažnje kada je riječ o sponzoriranju sportskih klubova i manifestacija od važnosti za Općinu Prozor-Rama, priopćeno je na službenoj stranici Općine Prozor-Rama.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing