Predstavljamo vam učenike generacije ramskih osnovnih škola

Predstavljamo vam učenike generacije ramskih osnovnih škola

Završila je još jedna školska godina.

Iz osnovne škole odlazi jedna generacija a dolazi druga.

Tim povodom, djelatnici osnovnih škola s područja Rame  donijeli su odluku i proglasili učenike generacije:

UČENICA GENERACIJE OŠ MARKA MARULIĆA PROZOR: Katarina Pavlović rođena 23. listopada 2002. godine, od majke Zore i oca Mate.

Katarinin prosjek ocjena je kroz cijelo osnovnoškolsko obrazovanje bio 5.0, osim petoga razreda kada je taj prosjek bio 4.9. Katarina se danas nalazi na polaganju ispita za upis u Opću gimnaziju Katoličkog školskog centra u Sarajevu.

Katarina, sretno!

UČENIK GENERACIJE OŠ FRA JERONIMA VLADIĆA RIPCI: Ante Novaković rođen 24. ožujka 2003. godine, od majke Delfe i oca Stipana.

“Kroz svih osam godina osnovnoškolskog obrazovanja imao sam prosjek ocjena 5.0. Biti učenik generacije  je predivan osjećaj. Drago mi je da se moj trud na kraju isplatio.” , kazao je Ante u razgovoru za Ramski vjesnik. Ante želi upisati Opću gimnaziju u Prozoru.

“Smatram da je to najbolji izbor za mene i dobra podloga za daljnje školovanje.”, istakao je Ante.

UČENICA GENERACIJE OŠ VESELKA TENŽERE UZDOL: Ivana Mađar rođena 25. veljače 2003. godine, od majke Pavke i oca Kazimira.

Ivana je bila odlična učenica kroz cijelo osnovnoškolsko obrazovanje. Sada želi upisati Opću gimnaziju u Prozoru jer smatra da je to dobra škola koja joj može pružiti kvalitetno obrazovanje za daljnje obrazovanje i život. ” Jako mi je drago što sam učenica generacije. To je jednostavno super osjećaj.“, kazala nam je vesela Ivana.

UČENICA GENERACIJE OŠ ALIJE ISAKOVIĆA PROZOR: Medina Muminović, rođena 27. kolovoza 2002. godine, od majke Almine i oca Almira.

Medina je svoje osnovnoškolsko obrazovanje također okončala odličnim uspjehom. Otkrila nam je da voli jezike i da je ponosna na svoje dosadašnje nastavnike i kolege učenike koji su joj uvijek bili prijatelji i podrška u svemu. Medina želi upisati Sarajevsku medresu.

Svima čestitamo i želimo uspjeh u daljnjem školovanju kao i u svakodnevnom životu!

 

 

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar