SPORT: Rezultati i najave

SPORT: Rezultati i najave

Na  3. Mini kupu Veslačkog saveza Dalmacije, koji je u subotu održan u Zadru, veslači VK “Rama” osvojili su 12 medalja. Od toga su 4 zlatne, 6 srebrnih i 2 brončane.

Mlađi juniori VK “Rama” su bili najbolji u svojoj kategoriji te su osvojili i pokal za naš klub.

…….

Košarkašice ŽHKK Rama jučer su gostovale u Livnu u okviru Državnog prvenstva za mlade. Livanjke su ostvarile  pobjedu 78:39.

U posljednjem prvenstvenom kolu Lige mladih BiH naše košarkašice će sutra ugostiti ŽKK Željezničar. Utakmica se igra u Sportskoj dvorani u Prozoru od 18.00 sati.

…………

Članovi Karate kluba “Empi” Prozor-Rama u petak, 16. 06.2017. godine polagali su za nova karate zvanja.

U dvorani Osnovne škole Marka Marulića u Prozoru članovi KK”Empi” su pred komisijom, roditeljima i ostalim članovima kluba polagali za nova karate zvanja. Njih 30 je s uspjehom položilo za žuti, narančasti, zeleni i plavi pojas.  U ime kluba uručene su im diplome o uspješnom polaganju, a najboljima u kategoriji dodijeljeni su pojasevi.

…..

Najava: Košarkaška akademija Herceg Bosne u suradnji sa HKK Ljubuški  u srijedu, 21.06.2017. organizira Mini basket festival za dječake i djevojčice rođene 2004. godine i mlađe.
Na festivalu će sudjelovati oko 350 mladih igrača i igračica iz 22 kluba koji djeluju pod okriljem KS Herceg Bosne. Na festivalu košarke će sudjelovati HŽKK Rama i HKK Rama .

………..

Podsjetimo, prošli četvrtak, pioniri i kadeti HKK “Rama” odigrali su sjajne utakmice Lige mladih Srednjobosanske županije  protiv “Prvog koša” iz Viteza.

Pioniri HKK “Rama” su bili nadmoćniji od svog protivnika, ubacili su čak 15 trica i zasluženo slavili 111:31.

Kadeti “Rame” su također bili sjajni i u susretu protiv svojih vršnjaka iz Viteza. O odličnoj igri našeg sastava svjedoči konačan rezultata 95:33. Utakmice su odigrane u Sportskoj dvorani u Prozoru.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar