Predstavljena eurovizijska pjesma My friend Jacquesa Houdeka

Predstavljena eurovizijska pjesma My friend Jacquesa Houdeka

U emisiji Svijet diskografije na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) prvi je put predstavljena pjesma My friend, s kojom će Jacques Houdek nastupiti na ovogodišnjemu 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije. U popularnoj je emisiji Zlatka Turkalja – Turkija javnosti predstavljen i cijeli producentski tim, a gosti su emisije bili Jacques Houdek i voditelj HRT-ova tima za natjecanje za pjesmu Eurovizije (ESC) Željko Mesar. Tijekom službenoga predstavljanja eurovizijske pjesme Jacques Houdek nije mogao sakriti svoje uzbuđenje i želju da njezina poruka dopre do srca publike.

https://youtu.be/MfpivRXe3Q4

Tim koji potpisuje glazbu za pjesmu My friend čine Jacques Houdek, Siniša Reljić i Tony Malm, autori su teksta Jacques Houdek, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella, a poruku su pjesme vrhunski dočarali glazbenici Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu. Videozapis je režirao Dario Lepoglavec, tekst su u videozapisu ispisale Deniss Grgić i Annamarija Gržetić, a Jacquesov je crtež izradila Deniss Grgić. Fotografije sa snimanja razveselile su Jacquesa jer su bile posebno iznenađenje njegova tima.

Podsjećamo na to da je i dalje u tijeku kampanja #beMyfriend, kojoj je svrha širiti ljubav i zajedništvo stvarajući pozitivno prijateljsko ozračje. Kampanju su prepoznale i poduprle velike estradne zvijezde i poznate osobe iz javnoga života, pa su tako svoje fotografije i poruke potpore Jacquesu Houdeku, kojega osobito raduje velika podrška kolega, objavili Rade Šerbedžija, Nina Badrić, Kaliopi, Lana Jurčević, Karmela Vukov Colić, Endi, Nina Kraljić, Vanda Winter, Dalal, Ivana Marić, Bojan Jambrošić, Marija Šestić, Siniša Kovačić, Dalibor Petko, Mia Dimšić, Damir Kedžo, Novi fosili, Željko Bebek i brojni drugi.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar