Priredba i božićni ugođaj u OŠ „Ivan Mažuranić“ Gračac

Srcima ispunjenim toplinom i s osmijesima na licima, učenici, djelatnici i roditelji ispratili su još jednu božićnu priredbu koja je održana danas 23. prosinca 2014. godine.
 
Blagdanski ugođaj i svečano raspoloženje ispunilo je prostorije naše škole, a kada su učenici počeli nastupati, prenijeli su dio čarolije na svakoga od nas.

Vrijedno radeći i pripremajući se za priredbu, pokazali su što sve mogu napraviti uz vodstvo svojih nastavnika/učitelja. 

 
Bogat program sadržavao je recitacije, pjesme, ples, igrokaze.
 
Božićna priredba u područnom odjelu Ustirama, održana je 16. prosinca 2014. godine, gdje su učenici svojim izvedbama također oduševili sve nazočne.
 
Tijekom prosinca izrađivali su se razni ukrasi, na satima se sudjelovalo u različitim aktivnostima koje su tematski bile vezane uz Božić, napravljene su i božićne jaslice, a zajedničkim radom učenika, učitelja i ostalih djelatnika organizirano je blagdansko ukrašavanje škole. 
 
U ponedjeljak, 15. prosinca 2014. godine u Domu kulture u Prozoru održana je božićna priredba pod nazivom „Mali Božić“, a organiziran je i prodajno – izložbeni sajam gdje su sudjelovali i učenici naše škole.
 
Ovim aktivnostima blagdanski ugođaj niti ove godine nije izostao, a škola spremno dočekuje Božić, ovaj najradosniji kršćanski blagdan.
 
Tekst : Mario Šakota

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar