Promjenjivo vrijeme u danima ispred nas, nije isključen snijeg

Promjenjivo vrijeme u danima ispred nas, nije isključen snijeg

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje pretežno sunčano vrijeme. Prijepodne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla. Prema kraju dana i tijekom noći očekuje se postupno naoblačenje.
U kasnim večernjim satima u nižim područjima Bosne se očekuje kiša, a u višim susnježica i snijeg
Vjetar slab do umjeren zapadni i jugozapadni. Tijekom noći vjetar u skretanju na sjeverni. Jutarnja temperatura od -2 do 3 na jugu do 6, a dnevna od 8 do 14, na jugu do 16 stupnjeva. U Sarajevu sunčano vrijeme. Poraste naoblake prema kraju dana i tijekom noći. Prijepodne u kotlinskim dijelovima grada je moguća magla i sumaglica. Jutarnja temperatura oko -1, a dnevna oko 10 stupnjeva. U subotu pretežno oblačno vrijeme. U ranim jutarnjim satima ponegdje u centralnim, istočnim i zapadnim područjima Bosne je moguć slab snijeg ili susnježica.
Jutarnja temperatura od -2 do 3 na jugu do 7, a dnevna od 2 do 8, na jugu do 12 stupnjeva. Za nedjelju se najavljuje pretežno oblačno vrijeme veći dio dana. Poslijepodne i tijekom noći u Hercegovini, središnjim i istočnim područjima Bosne je moguća slaba kiša. Jutarnja temperatura od -3 do 3 na jugu do 6, a dnevna od 4 do 8, na jugu do 12 stupnjeva.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar