Prosidba na zabavi pogrebnog poduzeća

Prosidba na zabavi pogrebnog poduzeća

U jednom trenutku glazba je prestala, a domaćin pozvao zaposlenice do plesnog podija. Miljan je kleknuo pred Dajanu i zaprosio je. Pristala je i pao je poljubac Ljubav Zeničanke Dajane Mijatović, zaposlenice privatnog poduzeća za cvjećarsko-pogrebne usluge Neven iz Zenice i deminera Miljana Džide sa Pala oduševila je one koji ih poznaju. Prosidba je pala ni manje ni više nego na rođendanskoj zabavi pogrebnog poduzeća, prenosi Oslobođenje.
U jednom trenutku glazba je prestala, a domaćin Dobrica Tatić pozvao zaposlenice do plesnog podija. Miljan je kleknuo pred Dajanu i zaprosio je. Pristala je i pao je poljubac, a poslije toga i ples. Naravno, sve to pratile su i suze radosnice, ali i smiješak na licima kolega sa posla, prijatelja, kao i partnera poduzeća Neven koji su došli iz raznih krajeva Bosne i Hercegovine da čestitaju i raduju se sa Dobricom i njegovim zaposlenicima zbog 15 godina uspješnog rada Nevena. Među njima je bila i ekipa Oslobođenja koje surađuje godinama sa ovim poduzećem.
Dvoje mladih u brak bi trebali uploviti u kolovozu. Vjenčanje, kako su planirali, bit će na Palama, a nastavit će zajednički život u Zenici.
Bljesak.info
Oslobođenje.ba

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar