• PROZOR: Održana božićna priredba Osnovne škole Marka Marulića
  • PROZOR: Održana božićna priredba Osnovne škole Marka Marulića
  • PROZOR: Održana božićna priredba Osnovne škole Marka Marulića
  • PROZOR: Održana božićna priredba Osnovne škole Marka Marulića
  • PROZOR: Održana božićna priredba Osnovne škole Marka Marulića

PROZOR: Održana božićna priredba Osnovne škole Marka Marulića

Božićna priredba Osnovne škole Marka Marulića Prozor, održana je danas, 22. prosinca 2021. godine na sceni kino dvorane u Domu kulture u Prozoru. 
Nastavnici i učenici su za svoje vršnjake i goste u organizaciji marljivih školskih sekcija pripremili bogat program od 12 točaka. Publika je mogla uživati u pjesmi, plesu, glumi i recitacijama. Program su vodili Nikolina Ćurić i David Markešić.
Učenicima i gostima se prije početka priredbe obratio ravnatelj OŠ Marka Marulića, Slavko Bilić te kazao: “Iskreno zahvaljujem svoj djeci i nastavnicima koji su sa svojim sekcijama pripremili današnje točke. Zahvaljujem nastavnicama koje su uredile pozornicu, Danijeli Mišuri, Gabrijeli Petrović, Vinki Bilić i Dragici Mišić. (…) Uz obilje Božjeg blagoslova, mira, ljubavi i radosti, svima uistinu želim sretan Božić. A vama draga djeco, jedna zamolba – obiđite starije. Lijepa riječ znači puno, puno, puno za njih, lijep pozdrav. Vidjet ćete, dočekat ćete Božić obogaćena srca.”
Božićni program su otvorili najmlađi, bila je ovo odlična prigoda da i oni osjete čari pozornice, a predstavili su se skladbom “Spavaj mali Božiću”.
Folklorna sekcija publiku je kroz napjeve odvela u neka prošla vremena i slavljenje Božića na prostoru Rame. Izveli su točku “Nema lipši u godini dana od Božića i sv. Stipana.
S ciljem da riječi “Tihe noći” dotakne srca ljudi i njezina poruka odjekne u mislima, riječima i djelima, Nikolina Beljo je za sve prisutne pripremila recitaciju “Tiha noć”. Ritmička sekcija je publiku zabavila plesom i točkom “Viva Sofia”.
Dramsko-recitatorsko-literarna sekcija je pripremila točku “Oponašajući ježića”. Riječ je radioigri učenika ove sekcije. Članovi literarne sekcije svojim nastupima obilježe svaki važniji datum i događaj, a danas su pripremili “Božić dolazi”. Školski zbor “Djeca Rame” pjesmom je razveselila publiku, a izveli su Oj djetešce moje drago, Božić naš i Božićna pjesmu.
Tea Babić i Sara Juričević iz recitatorske sekcije izvele su recitaciju “Božić”. Sekcija njemačkog jezika izvela je skeč “Ona dolazi” u kojem su na humorističan način progovorili o odlasku ili ostanku njemačke kancelarke Angele Merkel. Skeč su izveli Viktorija Baketarić i Andrija Anđelić.
Na malu scenu kino dvorane u Domu kulture ponovno su izašle članice ritmičke sekcije te izvele plesnu točku “Merry Christmas”. Članice recitatorske sekcije, Karla Juričić, Ana Bilić, Kristina Ivančević i Klara Krešo, su izvele recitaciju pod nazivom “Maleni Isuse”.
U želji da svojim nastupom čestitaju Božić, djelatnici OŠ Marka Marulića su uz najljepše želje da svima nadolazeći blagdani budu ispunjeni mirom, ljubavlju, nadom, smijehom i zdravljem, izveli pjesmu “Obitelji moja”.
Sve fotografije pogledajte na službenoj Facebook stranici Ramskog Vjesnika: FOTOGALERIJA

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar