PROZOR: Splitska dobiva svjetlosnu signalizaciju na raskrižju

PROZOR: Splitska dobiva svjetlosnu signalizaciju na raskrižju

Načelnik općine Prozor-Rama dionio je Odluku o izboru ponuditelja  postupku javne nabave putem konkurentskog zahtjeva za dostavu ponuda, koji je objavljen, dana, 04.08.2023. god. na Portalu javnih nabava (Obavijest o nabavi broj: 1025-7-1-5-3-2/23), pod nazivom: “Nabava i postavljanje svjetlosne signalizacije na raskrižju Splitske ulice u Prozoru“, izabran je sljedeći ponuditelj:
“STEP” d.d. Sarajevo, Ulica Halilovići broj 2, 71000 Sarajevo. S izabranim ponuditeljem zaključiti će se Ugovor o izvođenju predmetnih radova.

Izabrani ponuditelj obvezan je u roku od tri (3) dana, od dana zaprimanja ove Odluke, dostaviti dokumente iz čl. 45. st. (2) ZJN BiH (ukoliko iste već nije dostavio u ponudi).

II
            Ponuditelj, iz točke I ove Odluke, izabran je iz razloga što je jedini dostavio ponudu, koja je ujedno i prihvatljiva, za nabavu naprijed opisanih radova.
Ponuda izabranog ponuditelja u pravnom, tehničkom i ekonomskom smislu ispunjava zahtjeve ugovornog tijela, kao i u pogledu ponuđene cijene, u iznosu od 54.999,90 KM (bez PDV-a) i roka isporuke, što je detaljnije obrazloženo u Zapisniku o radu Povjerenstva za provedbu postupka nabave nakon izvršenog otvaranja ponuda, koji je u prilogu ove Odluke.
III

Ova Odluka će biti objavljena na službenoj web stranici općine Prozor-Rama (www.prozor-rama.org).

IV

Blagovremeno uložena žalba, protiv ove Odluke, odgoditi će zaključenje Ugovora iz točke I stavak 2. ove Odluke.

V

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar