• Prva godišnjica rada Fitness centra Tadić
  • Prva godišnjica rada Fitness centra Tadić
  • Prva godišnjica rada Fitness centra Tadić
  • Prva godišnjica rada Fitness centra Tadić
  • Prva godišnjica rada Fitness centra Tadić

Prva godišnjica rada Fitness centra Tadić

Fitnes centar Tadić obilježio je svoju prvu godinu rada. Vlasnica i voditeljica Fitness centra je magistrica kineziologije Delfina Tadić. Nekada uspješna karatistica nakon završenog studija dala se u vježbu i rad s drugima kroz fitnes vježbanje.

O ideji i počecima rada centra Delfina je kazala:  “Još dok sam bila studentica pete godine, žene su me tražile da im vodim treninge. Nažalost, zbog previše obveza nisam mogla sve uskladiti, odnosno fakultet i posao. Kad sam završila fakultet, interes žena je još uvijek postojao pa sam odlučila riskirati i pokrenuti fitness. Nakon što sam pronašla prostor i uredila ga, krenuli smo s treninzima.”

Je li odaziv žena ispunio Vaša očekivanja, kako i kojim danima se odvijaju treninzi?

“Odziv je bio veoma dobar. Drago mi je što je velik broj žena prepoznao važnost tjelovježbe i treninga. Treninzi se odvijaju tri puta tjedno u tri termina.  Osim tih grupnih treninga, imam i individualne treninge. Utisci su sjajni. Žene su me oduševile svojim radom i zalaganjem na treninzima.”

Bavite li se još nečim osim fitnessom?

“Ne mogu sve ni nabrojati hahah… Trenutno sam nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture u Osnovnoj školi Ivana Mažuranića na Gračacu, trenerica u Veslačkom klubu „Rama“ te vikendom sudim na karate natjecanjima gdje sam nedavno stekla zvanje glavne federalne sutkinje.”

Kako stižete sve to?

“Hm… dobro pitanje. Uz dobru organizaciju vremena sve se može stići, pa čak i popiti kavu s prijateljima.”

Kako je prošla proslava prve godišnjice rada?

“Žene su me oduševile kao inače. Zahvalila bih im se na pruženom povjerenju kroz godinu dana, jer bez njih ovaj Fitness ne bi ni postojao.”

Svi koji se žele pridružiti vježbanju u Fitness centru Tadić ili informirati se, mogu se javiti na broj mobitela 063 525 519.

Tekst i foto: Fitness centar Tadić

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar