Raketa, ostani: Ovacije Hrvatu u Barcinoj petardi Las Palmasu

Raketa, ostani: Ovacije Hrvatu u Barcinoj petardi Las Palmasu

Dok je ulazio umjesto Andrea Gomesa u nastavku utakmice, Nou Camp je Rakitića pozdravio ovacijama i tako stao na stranu igrača kojeg španjolski mediji sve više stavljaju u kontekst odlaska iz kluba Viber Email

Barcelona je s pet komada ispratila Las Palmas u 18. kolu španjolskog prvenstva uz dva gola Suareza i po jedan Messija, Turana i Vidala. Rakitić je dobio šansu u drugom poluvremenu utakmice, kao i Marko Livaja kod Las Palmasa.

Dok je ulazio umjesto Andrea Gomesa u nastavku utakmice, Nou Camp je Rakitića pozdravio ovacijama i tako stao na stranu igrača kojeg španjolski mediji sve više stavljaju u kontekst odlaska iz kluba.

Neki španjolski mediji pisali su kako je Ivan na izlaznim vratima Barcelone, a jedna novina čak je donijela ekskluzivnu informaciju kako je Raketa rekao da odlazi ako Luis Enrique ostane trener. Upravo je Enrique nedavno izbacio Ivana iz momčad što je objasnio lošom formom pa ga vratio nazad, ali ne u prvih 11, već na klupu.
No svi vide da to nije isti onaj tretman koji je hrvatski reprezentativac imao lani kad je bio jedan od najstandarnijih igrača i vezni red Barce bez njega je bio gotovo nezamisliv. Navijači su rekli svoje. Ovacije dovoljno govore…
24sata.hr

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar