• Ramac Marijan Ćavar sa reprezentacijom BiH putuje na kvalifikacijski turnir u Francusku

Ramac Marijan Ćavar sa reprezentacijom BiH putuje na kvalifikacijski turnir u Francusku

BH nogometna  selekcija će nastupiti na kvalifikacijskom turniru u Francuskoj u periodu od 22. do 27. ožujka .Osim naše i domaće selekcije, na ovom turniru će nastupiti i reprezentacije Izraela i Bugarske. Izbornik  Toni Karačić o predstojećim obavezama „U-19“ selekcije kaže: “Imali smo nekoliko pripremnih okupljanja pred ovaj turnir i najkompletniji smo bili na posljednjem kada smo igrali dvomeč sa Srbijom i pokazali kvalitet. Iskoristićemo pripremni period u Međugorju da što bolje upoznamo igrače sa protivnicima i da  što spremnije dočekamo prvu utakmicu sa domaćinom turnira, Francuskom. Oni su sigurno i favoriti za prvo mjesto. Na nama je da se kvalitetno pripremimo i predstavimo Bosnu i Hercegovinu na najbolji mogući način“, mišljenja je Karačić.

Marijan Ćavar,bivši igrač HNK Rama ,već ranije je kazao kako je sretan što je među odabranima i da će dati sve od sebe kako bi sa svojim suigračima ostvario što bolji rezultat.

Karačić je odabrao 18 igrača koje će povesti u Francusku: Igor Marković (Partizan, Srbija), Marko Čubrilo (Partizan, Srbija), Mato Stanić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Besim Šerbečić (Radnik), Emir Bijelić (Metz, Francuska), Amar Suljić (Ingolstadt, Njemačka), Denis Žerić (Željezničar), Benjamin Hadžić (Bayern, Njemačka), Zinedin Mustedanagić (Dukla Prag, Češka Republika), Ermedin Demirović (RB Leipzig, Njemačka), Martin Zlomislić (Široki Brijeg), Ivan Miličević (Široki Brijeg), Toni Nikić (Široki Brijeg), Marijan Ćavar (Zrinjski), Jasmin Čeliković (Rijeka, Hrvatska), Ševkija Resić (Sarajevo), Mirza Mustafić (Borussia Monchengladbach, Njemačka), Sandi Hušić (Wuppertaler SV, Njemačka). Reprezentativci  se okupljaju danas (16. 3.) u Međugorju gdje će se spremati  do ponedjeljka, 20. ožujka kada je planiran polazak za Francusku.

Raspored utakmica 22. 3. 2017. Bosna i Hercegovina-Francuska (Romorantin, 16:00) Izrael-Bugarska (Blois, 19:00) 24. 3. 2017. Izrael-Bosna i Hercegovina (Romorantin, 16:30) Francuska-Bugarska (Blois, 19:00) 27. 3. 2017. Francuska-Izrael (Blois, 19:00) Bugarska-Bosna i Hercegovina (Vineuil, 19:00).

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar