RAMSKA NARODNA STRANKA: Podrška načelniku općine Prozor-Rama dr. Jozi Ivančeviću u borbi za prava općine

RAMSKA NARODNA STRANKA: Podrška načelniku općine Prozor-Rama dr. Jozi Ivančeviću u borbi za prava općine

Ramska narodna stranka (RNS) uputila je priopćenje za jasvnost nakon održanog predsjedništva u kojem iskazuje podršku načelniku dr. Jozi Ivančeviću u borbi za prava koja pripadaju općine Prozor-Rama. 

Na sastanku Predsjedništva Ramske narodne stranke, održanog 15.11.2023. razgovaralo se o aktualnoj političkoj situaciji i o predstojećim aktivnostima.

Iskazana je puna podrška predsjedniku Ramske narodne stranke i načelniku općine Prozor – Rama, dr. Jozi Ivančeviću, za borbu oko prava koja pripadaju općini vezano za dio naknada od elektroprivreda zbog korištenja hidroakumulacijskih objekata, te osuđuje pokušaj HDZ BIH da izmjenom federalnog zakona dovede ovu općinu u lošiji položaj.

Na ovaj način ćemo nastaviti sa razvojem ove općine, uz neovisnost o onim centrima koji su nekada sve ramske resurse koristili za svoj razvoj, ostavljajući Ramu nerazvijenom i zapuštenom.

Na sastanku je ukazano na sramotne mogućnosti izbornog lažiranja, te je dogovoreno javljanje Središnjem izbornom povjerenstvu i drugim relevantnim institucijama kako bi se u cijelosti eliminirala mogućnost izbornih prijevara na predstojećim lokalnim izborima.

Dogovorena je i aktivnost obilazaka terena tijekom ove i početkom iduće godine.

Ramska narodna stranka

Ured za informiranje

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing