Ramski veslači projektima do 9 novih  kajaka i opreme

Ramski veslači projektima do 9 novih kajaka i opreme

Nedavno smo pisali o Ramskim veslačima koji se intenzivno pripremaju za pohod na nove medalje.  Pored redovnih fizičkih priprema i veslačkih treninga na Ramskom jezeru vodstvo VK „Rama“ radi na projektima koji će pomoći u nabavci potrebne opreme. Iako općina Prozor-Rama najvećim dijelom financira rad kluba, veslači se trude namaknuti sredstva i iz drugih izvora.

Tako su aplicirali  projektom “Rama Lake Kayak Tour”  na Javni poziv Via Dinarica koji je organiziran u suradnji s općinom Prozor-Rama. Cilj projekta je stvaranje nove turističke usluge na području naše općine i  Ramskoga jezera. Novčana sredstva u iznosu od 17.000 KM koja se dobivaju ovim projektom iskoristit će se za nabavku devet kajaka i prateće opreme.

„Kajaci će se u prostorijama VK „Rama“ moći iznajmiti svim posjetiteljima u sklopu   Via Dinarica Bijele staze koja povezuje ova područja. Također će kajake moći unajmiti zainteresirani koji  na jedan novi i jedinstven način žele doživjeti ljepote Ramskoga jezera. Ovim putem se želimo zahvaliti projektnome timu Via Dinarica i općini Prozor-Rama koji su prepoznali potencijal našega projekta i iskazali nam svoje povjerenje.“ – kazao je Filip Šimunović, trener VK „Rama“.

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar