fbpx
Raspisan natječaj: 500 eura za najljepšu bajku

Raspisan natječaj: 500 eura za najljepšu bajku

Udruženje za promociju kulture “Fani” i 4. Festival dječje umjetnosti Sarajevo objavili su međunarodni natječaj za najljepšu bajku 2018. na kojem pravo sudjelovanja imaju državljani Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Srbije. U obzir dolaze samo neobjavljene bajke, a jedan autor može sudjelovati s najviše tri bajke. Dužina bajke je od minimalno pet do najviše 10 kartica.
Međunarodni žiri dodijelit će tri nagrade: 1. Planeta Bajka (prva nagrada za najbolju bajku – novčani iznos od 500 eura), 2. Planeta Bajka (druga nagrada za najbolju bajku – novčani iznos od 300 eura) i 3. Planeta Bajka (treća nagrada za najbolju bajku – novčani iznos od 150 eura). Izbor od pristiglih radova bit će objavljen u zajedničkoj zbirci, a autori čije će bajke biti zastupljene ustupaju objavljivanje bez autorske nadoknade. Prvonagrađena bajka bit će postavljena na kazališnu scenu bez autorske naknade.
Radove je moguće slati do 28. veljače 2018. na e-mail: [email protected] Rezultati će biti objavljeni do 15. travnja 2018. Kako je najavljeno nagrade će biti dodijeljene tijekom trajanja Festivala dječje umjetnosti u razdoblju od 3. do 7. svibnja 2018.
/Izvor: Bljesak.info/

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar