SPORT: Vikend u retrovizoru

SPORT: Vikend u retrovizoru

SPORT: Vikend u retrovizoru (13.studenog)

Jučer su nogometaši HNK Rama gostovali u Neumu, gdje su odigrali posljednje kolo jesenskog dijela prvenstva u 2. Federalnoj ligi-Jug. U žestokoj utakmici naši nogometaši su rezultatom 1:0 savladali Neumljane i tako došli do zaslužena 3 boda.
Na ubačaj kapetana Stipe Babića iz slobodnog udarca protivničkog golmana savladao je Kasim Zahirović. Naš sastav je na kraju polusezone osigurao 6. mjesto na ljestvici.

Kadeti i juniori su u subotu zaključili prvi dio sezone utakmicom protiv HNK Čapljina. Kadeti su poraženi rezultatom 3 :0 i trenutno se nalaze na 11. mjestu u Omladinskoj ligi FBiH-Jug.
Juniori su se osigurali na 7. mjestu visokom pobjedom 6:1, a u strijelce su se upisali, sada već poznati golgeter, Josip Ivić s 3 gola, te po jedan Ivan Čuljak, Branimir Šarčević i Mario Budimir.
Predpioniri i pioniri HNK Rama jučer su gostovali kod HNK Bjelopoljac. Obje naše selekcije su porežene rezultatom 2 :0. U jesenskom dijelu prvenstva naši najmlađi nogometaši će još odigrati susrete protiv vršnjaka iz FK Igman.

Karate klub Empi Prozor Rama ostvario je veliki uspjeh u 4.kolu lige Regija Hercegovina
U Mostaru je jučer održano 4. kolo lige Regije Hercegovina (tehnički organizator KK Bjelopoljac) na kojem je nastupilo 16 klubova s ukupno 281 natjecateljem.
KK EMPI je nastupio s 33 natjecatelja koji su osvojili 15 zlatnih, 7 srebrenih i 13 brončanih medalja (Ukupno 72 boda). Ovaj sjajan rezultat našeg KK Empi je osigurao zadržavanje prijelaznog pokala i vodeću poziciju na tabeli.

U subotu, 11.11.2017. godine, u GSD Prozor odigrana je utakmica 5. kola LM KS H-B između mlađih kadetkinja HŽKK “RAMA” i ŽKK “TOMISLAV II”.
Naše košarkašice su odigrale čvrstu i kvalitetnu utakmicu te zasluženo slavile 65 : 41.

Idućeg vikenda naše košarkašice će ugostiti prvu ekipu HŽKK “Tomislav “, koja se natječe i u regionalnoj WABA ligi.

HŽKK “Rama” ne zaboravlja svoje igračice koje su ostavile veliki trag u 25 godina povijesti kluba. Tako je, pored zahvalnica Ružici Brizar, Klub uručio zahvalnice Ani Malekinušić Marković i Anđi Petričević Džalto.

U košarkaškoj Ligi mladih Srednjobosanske županije jučer su selekcije HKK Rama gostovale u D.Vakufu kod KK Promo. Ostvarene su dvije pobjede i dva poraza.

Rezultati:

Predpioniri KK Promo Donji Vakuf-HKK Rama 39-31
Pioniri KK Promo Donji Vakuf-HKK Rama 44-58
Kadeti KK Promo Donji Vakuf-HKK Rama 58-52
Juniori KK Promo Donji Vakuf-HKK Rama 40-108

Sljedeći vikend (u subotu) selekcije HKK Rama (predkadeti i juniori )dočekuju HKK Široki Brijeg , a u nedjelju ostale selekcije dočekuju KK Travnik.

U 5. kolu Lige mladih Košarkaškog saveza Herceg Bosne HKK Rama je gostovao u Mostaru kod HKK Zrinjski .Predkadeti Rame su bili uvjerljivi protiv svojih vršnjaka iz Mostara, dok su juniori poraženi .

Rezultati:
Juniori : HKK Zrinjski-HKK Rama 97-54
Predkadeti: HKK Zrinjski- HKK Rama 27-90

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar