Raspisan natječaj za izbor najboljeg profesora i škole u BiH

Raspisan natječaj za izbor najboljeg profesora i škole u BiH

Mreža vijeća učenika BiH raspisala je natječaj za izbor najboljeg profesora i škole u BiH, koji će biti otvoren od 2. do 15. travnja.

Izbor za najboljeg profesora na razini BiH odvijat će se na način da se profesori prijave na natječaj tako što će popuniti online prijavu koja sadrži link video snimka predavanja lekcije po izboru u trajanju do 20 minuta (izbor lekcije je na profesorima, a u obzir dolazi i formalno i neformalno obrazovanje). Video snimka će se objaviti i na Youtube kanalu mreSVUBiH-a pod nazivom “mreSVUBiH učionica”.

Profesori se mogu prijaviti samostalno, ili ih mogu prijaviti učenici, naravno uz dogovor s profesorom. Pobjednik će biti izabran javnim glasovanjem na facebook stranici mreSVUBiH, navodi se u priopćenju Mreže vijeća učenika Hercegovačko-neretvanske županije.

Zašto je Vaša škola najbolja? Kako radi vaše Vijeće učenika? Koje su to aktivnosti koje je vaše Vijeće učenika najuspješnije realizirao? U čemu ste bolji od drugih? Neka su od pitanja koja će biti bitna kod odabira najbolje škole.

Filtriranje škola će se vršiti na osnovu izvješća o radu Vijeća učenika za tekuću školsku godinu, kao i svih ostalih dokaza o radu i uspjesima koje potrebno dostaviti u vidu pohvala, zahvalnica, certifikata i slično.

Svu dokumentaciju (pohvale, certifikate i ostalo) za natječaje šalju se isključivo na e-mail adresu [email protected], a online prijavnice nalaze se na sljedećim adresama:
prijavnica za najboljeg profesora
prijavnica za škole

Za više informacija kao i za sve detalje o ovoj aktivnosti mogu se pronaći na web stranici mresvubih.

izvor: pogled.ba

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar