Raspušteni Općinski odbor HDZ 1990 Prozor-Rama i vijećnici dali potpunu potporu dr. Jozi Ivančeviću

Raspušteni Općinski odbor HDZ 1990 Prozor-Rama i vijećnici dali potpunu potporu dr. Jozi Ivančeviću

Sastanak članova bivšeg Općinskog odbora HDZ 1990 Prozor – Rama održao se jučer 14. lipnja 2022. godine. Sastanak je sazvao dr. Jozo Ivančević, raniji predsjednik. Načelnik Ivančević također je održao sastanak i danas, 15. lipnja 2022. godine, s vijećnicima Devedesetke koji su mu dali potpunu potporu. 

Razgovaralo se o aktualnoj političkoj situaciji u našoj općini. Na sastanku, kojemu su prisustvovali skoro svi pozvani, iskazana je jednoglasna potpora dr. Jozi Ivančeviću. Usvojen je i zaključak koji prenosimo u nastavku:

„Daje se puna potpora dr. Jozi Ivančeviću da nastavi sa odličnim radom u korist svih žitelja općine Prozor-Rama, te da u narednom razdoblju predloži novi oblik našeg neovisnog političkog djelovanja“, kazano je tijekom sastanka.

Može se zaključiti da će načelnik Ivančević nastaviti sa svojim radom bez posebnih problema

Vjerojatno će i među općinskim vijećnicima biti slaganje oko zajedničkog rada, što će se potvrditi  krajem mjeseca kad je planirana nova sjednica Općinskog vijeća Prozor- Rama. Načelnik Ivančević je također održao sastanak s vijećnicima koji su ušli s liste HDZ 1990.

Sastanak je održan danas, u srijedu 15. lipnja 2022. godine. Na ovom sastanku svih deset vijećnika dalo je potpunu podršku načelniku Ivančeviću i nastavku zajedničkih radova na projektima u općini Prozor-Rama, ali i daljnjem političkom djelovanju.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar