RAVNO: Što je ostalo od automobila u kojem su maloljetnici sletjeli u provaliju

RAVNO: Što je ostalo od automobila u kojem su maloljetnici sletjeli u provaliju

U noći s ponedjeljka na utorak dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su nastradala dva maloljetnika, jedan s Ivanice, drugi iz Mokošice. Nalaze se na liječenju u Općoj bolnici Dubrovnik, piše ‘Dubrovački vjesnik’. Dan poslije još su vidljivi tragovi slijetanja, a olupina automobila u kojem su sletjeli u provaliju na Ivanici u blizini benzinske crpke još je na istom mjestu gdje se zaustavila. Auto se zasutavio u ponoru na više od 100 metara od ceste.

Podsjetimo, nesreća se dogodila sinoć u blizini graničnog prijelaza Ivanica, odmah po dojavi na mjesto nesreće izašli su župski i dubrovački vatrogasci kao i pripadnici HGSS-a.

Iz smrskanog automobila izvučena su dvojica maloljetnika te prevezeni u dubrovačku bolnicu. Prema neslužbenim informacijama zadobli su teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ove nesreće postavilo se pitanje na koji su način maloljetnici prešli granični prijelaz?

Kako ‘Dubrovački vjesnik’ doznaje iz Policijske uprave dubrovačko – neretvanske, mladići su granicu prešli u poslijepodnevnim satima s obitelji jednog od mladića, a vozilom je upravljao otac. S obzirom kako se nesreća dogodila na teritoriju Bosne i Hercegovine, iz navedene PU nisu u mogućnosti dati više informacija.

Iz MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije jutros su izvjestili kako je ova prometna nesreća prijavljena u 1:50 sati na području općine Ravno. Automobil Daewoo je s ceste sletio u provaliju, a u njemu su bila dva maloljetnika. Nakon izvlačenja iz provalije, maloljetnici su prebačeni u bolnicu u Dubrovnik.

Mediji u Hrvatskoj su objavili kako su maloljetnici od strane treće osobe poslani na benzinsku crpku u BiH kako bi kupili cigarete i još neke stvari. Na mjestu odakle su pošli nisu se vratili nego je auto pod još neutvrđenim okolnostima sletjelo u provaliju.

Foto: Dubrovački vjesnik

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing