Razbijao inventar, prijetio osoblju i medicinsku sestru gađao bocom u glavu

Razbijao inventar, prijetio osoblju i medicinsku sestru gađao bocom u glavu

Predsjednik u Sindikatu zaposlenih u zdravstvu Sarajevske županije – JUDZKS Jasmin Avdović podijelio je na društvenim mrežama fotografije nemilog događaja koji se, kako navodi, dogodio jučer u Domu zdravlja Vrazova.

Ovako je, kako Avdović kaže u komentaru fotografija, jučer u poslijepodnevnim satima, izgledala kartoteka u JUDZKS OJ Centar-Vrazova.

“Nakon što je korisnik usluga s povijesti neprijateljskog i agresivnog ponašanja prema osoblju, nezadovoljan jer nije dobio nešto na što nema pravo, u sat vremena uspio dva puta uništavati inventar JUDZKS u ovoj ustanovi i njenom lokalitetu na Breci, fizički nasrtati i ozljeđivati osoblje te verbalno prijetiti smrću prisutnom osoblju i čak njihovoj djeci, a stigao je i bocom koja sadrži dezinficijens za šake namijenjen pacijentima, gađati medicinsku sestru u glavu (označeno crvenim krugom na fotografijama)”, navodi Avdović, prenosi Klix.ba.

Dodao je kako ovako nažalost izgleda, minimalno jedna kartoteka, ordinacija, intervencija ili čekaonica svakodnevno u nekoj od zdravstvenih ustanova u FBiH i BiH.

“Ukoliko ste nezadovoljni našim radom, to lijepo imenom i prezimenom službeno prijavite, pratite prijavu i ako ste u pravu taj netko će biti sankcioniran za neetično, neprofesionalno ili nestručno ponašanje, a ovakve nasilne izlete u tuđa prava i slobode ostavite za one koji če vam odgovoriti istom mjerom”, dodao je, između ostalog, Avdović.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing