Saborska atrakcija: Ivan Pernar oduševljava hrvatsku javnost

Saborska atrakcija: Ivan Pernar oduševljava hrvatsku javnost

Zastupnik oporbenog Živog zida u najnovijem sazivu hrvatskoga Sabora, Ivan Pernar za kratko vrijeme postao je globalna atrakcija.

Prvo je bio jedini protiv izbora Bože Petrova za predsjednika Sabora na prvoj, konstituirajućoj sjednici što je protivno džentlmenskom pravilu da i članovi opozicije podrže prijedlog pozicije, a onda je uslijedio višednevni “one man show”, nešto poput Mirnesa Ajanovića svojevremeno.

I dok jedni Pernara smatraju sveprisutnom budaletinom koja je željna medijskog prostora, drugi se ovome mladiću jednostavno dive.

Na službenom profilu on je podijelio gotovo četverominutni video koji obuhvaća neke od najvažnijih dijelova njegova govora. Dotaknuo se tematike o kojoj se u javnim krugovima raspravlja, iako političari o tome ne progovaraju.

Spomenuo je da Hrvatska nije pridobila korist od Europske unije. Manje je zaposlenih, a iz zemlje se iselilo preko 100 tisuća ljudi. NATO i SAD prozvao je da u Sirji naoružavaju pobunjenike s islamističkim predznakom.

– Kolone izbjeglica pristižu u Europu, NATO je proveo lažnu humanitarnu akciju kako bi navodno zaštitio civile. Američki službenici priznali su da su stvorili Isil i da ga financiraju hrvatskim oružjem – kazao je Pernar, spominjući odluku Hrvatske da na zahtjev SAD-a ‘donira’ američkoj vladi oružje.

(Vijesti.ba / Avaz)

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing