SAMO KOD NAS: Pijan pozvao Hitnu, a kada su mu došli kući ukrao im vozilo

SAMO KOD NAS: Pijan pozvao Hitnu, a kada su mu došli kući ukrao im vozilo

Policija Brčko distrikta BiH dana 25. svibnja u 01:45 sati zaprimila je prijavu da je prilikom izlaska ekipe Službe hitne pomoći po pozivu za pružanje medicinske pomoći, otuđeno vozilo. Naime, kako je prijavljeno, po pozivu osobe S.K. iz Brčkog ekipa  hitne pomoći je došla je na adresu u Ulicu H. Šalapića u Brčkom, da bi nakon ulaska medicinske ekipe u kuću, osoba S.K. otuđila vozilo hitne pomoći i udaljila se u nepoznatom pravcu, priopćeno je danas poslijepodne iz Policije Brčko distrikta BiH.

Odmah nakon zaprimanja prijave, organizirane su hitne mjere potrage za otuđenim vozilom. U suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova Republike Srpske (Policijska postaja Modriča), otuđeno vozilo i osoba S.K. su pronađeni na području Modriče.

O događaju je upoznat dežurni tužitelj Tužiteljstva Brčko distrikta BiH, nakon čega je izvršen očevid na mjestu događaja i otuđeno vozilo je vraćeno predstavnicima JZU Brčko. Kod osobe S.K. (1979.) utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,8 promila, te je isti uhićen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ‘’Krađa”.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar