SPORT – Najave za vikend

SPORT – Najave za vikend

Veterani HKK Rama sutra sudjeluju na  tradicionalnom turniru veterana u Novom Travniku. Naši veterani prošle su godine osvojili turnir te ove godine brane naslov u konkurenciji još četiri ekipe: Vinkovci, N.Travnik,Busovača i Zrinjski.

Mlađe selekcije našeg HKK Rama u nedjelju gostuju u Mostaru. Predkadeti će odigrati zaostalo kolo protiv predkadeta Pepi Sport a potom odigrati i redovno kolo Lige Mladih HB protiv Zrinjskog. Juniori HKK Rama igraju protiv juniora HKK Zrinjski. Sve utakmice se igraju u nedjelju u Sportskoj dvorani Bijeli Brijeg u Mostaru od 12.00 sati.

Juniorke HŽKK Rama nastavljaju prvenstvo u Ligi mladih BiH. Sutra (subota) od 10.00  ih očekuje gostovanje u Zenici kod KK Čelik a već u nedjelju je nova prvenstvena utakmica protiv ŽKK Play off  koja se igra u Sarajevu u 11.30 sati.

Sve selekcije HNK Rama ovoga vikenda igraju prvenstvene utakmice. U nedjelju u terminima 10.00 i 11.00 sati na Gradskom stadionu u Prozoru  pioniri i predpioniri HNK Rama igraju posljednje prvenstveno kolo  Omladinske lige protiv FK Igman.

Kadeti i juniori u subotu će ugostiti svoje vršnjake iz HNK Brotnjo Čitluk. Utakmice se igraju na Gradskom stadionu u Prozoru u terminima 10.00 i 12.00 sati.

Seniorski tim u nedjelju igra pretposljednje kolo prvenstva u 2.federalnoj ligi Jug. HNK Rama gostuje kod HNK Tomislav .

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar