SPORT: Najave za vikend 24. i 25.ožujka (košarka,nogomet,karate)

SPORT: Najave za vikend 24. i 25.ožujka (košarka,nogomet,karate)

HNK Rama Iako su zimski uvjeti na prometnicama i nogometnim stadionima, planirane prvenstvene utakmice HNK Rama bit će odigrane ovoga vikenda.

Seniori HNK Rama u okviru prvenstva u 2. ligi FBiH sutra gostuju u Tomislavgradu gdje se sastaju sa HNK Tomislav.

I mlađe selekcije igraju gostujuće utakmice. Sutra, 24. ožujka pioniri i predpioniri HNK Rama gostuju u Čapljini , dok će kadeti i juniori u nedjelju odigrati utakmice Omladinske lige u Stocu protiv NK Stolac.

HKK Rama također igra gostujuće susrete u Ligi mladih HB i   No 1 ligi Srednjobosanske županije.

Predkadeti i juniori  HKK Rama sutra (subota) gostuju u Širokom Brijegu. I u nedjelju su naši mladi košarkaši na gostovanju u Vitezu.

Selekcije pioniri i kadeti u nedjelju igraju utakmice Lige mladih SBŽ  protiv košarkaša Prvog koša iz Viteza. Utakmice se igraju od 11.00 sati.

Liga mladih Srednjobosanske županije je dobila sponzora –No1- . Sponzor je za sve selekcije u Ligi osigurao komplet dresova.

HŽKK Rama u nedjelju, 25. ožujka igra  zaostalu utakmicu 13. kola Lige mladih Herceg Bosne. Našim košarkašicama u goste dolaze kadetkinje i juniorke ŽKK Livno.

Utakmice se igraju u Sportskoj dvorani u Prozoru.

Raspored: kadetkinje Rama – Livno od 11.00 sati

Juniorke Rama – Livno od 13.00 sati

Ovoga vikenda pratimo nastup naše Anite Tadić koja je  s karate reprezentacijom BiH otputovala u Tursku na Balkansko seniorsko prvenstvo.

Karate klub Empi Prozor Rama u nedjelju sudjeluje na turniru „ 6.Bushido Banjaluka Open 2018.“ Kako doznajemo nastupit će 6 naših karatista u nekoliko kategorija.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar