Sport: Najave za vikend

Sport: Najave za vikend

HNK Rama: Ovog vikenda igraju  se utakmice 6. kola Druge lige FBiH – Jug.

HNK Rama će u nedjelju odigrati utakmicu na domaćem terenu protiv NK Kamešnica.

Raspored ostalih utakmica:

Subota:
FK Klis – HNK Brotnjo (termin promijenjen na zahtjev domaćeg kluba).

Nedjelja:
HNK Branitelj – FK Turbina;
HNK Sloga – FK Bjelopoljac;
HNK Rama – NK Kamešnica;
NK Troglav 1918 – HNK Stolac;
HŠK Posušje – HNK Tomislav;
HNK Grude – HNK Neum.

Svi susreti igrat će se u 15:30 sati.

Kadeti HNK Rama sutra (subota) na Gradskom stadionu u Prozoru igraju  utakmicu protiv NK Sloga Uskoplje. Utakmica se igra od 10.00 sati.

Najmlađe selekcije HNK Rama, pioniri i predpioniri će ugostiti FK Igman iz Konjica. Utakmice se igraju na Gradskom stadionu u Prozoru u nedjelju, 30.rujna u terminima 10.00 i 11.00 sati.

 

HKK Rama: Kadeti HKK Rama sutra, 29.rujna igraju KUP utakmice Lige No1 Srednjobosanske županije. Domaćin završnom natjecanju je KK Travnik.

U završnicu su se pored domaćina te HKK Rama kao najbolje selekcije u prvenstvu, plasirali KK Star Fojnica i KK Vodopad Jajce.

HKK Rama u nedjelju 30. rujna je domaćin Kup utakmicama pionirskih selekcije NO1 lige Srednjobosanske županije.

U završnici koja se održava u Sportskoj dvorani u Prozoru sudjeluju HKK Rama, KK Promo -Donji Vakuf, KK Kiseljak i KK Iskra Bugojno.

Prva utakmica je u 10.30 između HKK Rama i KK Promo – Donji Vakuf, od 12.00 sati se sastaju KK Kiseljak i KK Iskra Bugojno, a potom se igraju utakmice za treće i prvo i mjesto.

Trener HKK Rama Mijo Knježević  sutra, 29. rujna će  sudjelovati na seminaru za košarkaške trenere koji organizira Košarkaški savez Herceg-Bosne za sve košarkaške trenere koji rade u klubovima KS H-B. Seminar će se održati u dvorani Pecara–Široki Brijeg.

Uz trenere koji će sudjelovati na seminaru, svojim iskustvom i predavanjima seminar će obogatiti poznata košarkaška imena Romeo Bilinovac, Danijel Jusup i Hrvoje Vlašić.

 

KK Empi: U nedjelju se u Širokom brijegu održava 4. kolo Karate lige regije Hercegovina. Karate klub Empi Prozor –Rama će sudjelovati sa svojim predstavnicima u nekoliko kategorija.

Tehnički organizator ovoga kola  je Karate klub  Široki Brijeg.

Napomenimo i to da u našem KK Empi traju intenzivne pripreme za nadolazeći 9. Međunarodni karate turnir „Rama open 2018.“ koji će se održati 13. listopada u Sportskoj dvorani u Prozoru.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar