HDZ  1990 osuđuje pokušaj korištenja Uzdola za političke bodove: Jadnici i lešinari pokušavaju pokoji politički poen prikupiti kroz manipulaciju žrtava Uzdola

HDZ 1990 osuđuje pokušaj korištenja Uzdola za političke bodove: Jadnici i lešinari pokušavaju pokoji politički poen prikupiti kroz manipulaciju žrtava Uzdola

Općinski odbor HDZ 1990 Prozor-Rama uputio je priopćenje za javnost u kojemu stoji: 

Koliko čovjek može biti nizak i jadan pokazuje najnoviji pokušaj manipulacije žrtvama Uzdola, iznesen kroz jedno  priopćenje, sve sa jeftinim ciljem dobivanja ponekog političkog poena.

Dati na glasovanje neku političku odluku bez najave, bez  jednog pokušaja dogovora da se ta odluka usvoji, ukazuje da je cilj upravo neprihvaćanje odluke, a onda je cilj napisati članak pa objaviti preko medija sklonih blaćenju cijele općine Prozor – Rama. Tako se prema Uzdolu odnose jadnici i lešinari.

Na svoj odnos prema Uzdolu smo ponosni. Dokazujemo to radovima, dokazujemo skromnim, ali iskrenim odnosom prema svim događajima vezanim za Uzdol, korektnim odnosom prema svakom Uzdoljaninu  i prema cijeloj zajednici.

HDZ BiH i njegovi očajni sateliti odlučili su ići drugim putom. Stati u prvi red kao da su nešto doprinijeli, uslikati se, davati lažna priopćenja, 25 godina ne učiniti ništa za pravdu na Uzdolu iako su vladari svih ministarstava pravde. U tom neradu i nebrizi dosljedno  pomažu njihove lokalne sluge.

Koliko misle o Uzdolu i Rami dovoljno je sagledati što su učinili za ovaj kraj. Učinili su veliko ništa.

Što misle o Uzdolu pokazali su donošenjem Odluke o lovištu kada su Uzdol stavili u Istočno lovište. Tom Odlukom bi po Uzdolu ponovno  s puškom šetali oni koji su sudjelovali u napadu 14.09.1993. godine. Na sreću, Općina Prozor-Rama je to osporila.  Osporit će i svaki drugi pokušaj iskorištavanja žrtava za sitne političke manipulatorske bodove.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar