SPORT: Rezultati i najave

SPORT: Rezultati i najave

U subotu je u Kaštel Kambelovcu održan 5. Kup Veslačkog Saveza Dalmacija. Za Veslački klub  Rama je  nastupilo šest veslača u pet čamaca. Mihael Peranović je na regati u Kaštel Kambelovcu osvojio 3. mjesto u kategoriji mlađih juniora, dok su naši ostali veslači zabilježili dobar nastup.

…………….

Danas  26.lipnja 2017. predkadeti HKK Rama, Pavo Miličević, Daniel Škrica i Boris Boka Petrović nastupaju na trodnevnom kampu Hrvatskog reprezentativca  i NBA igrača Bojana Bogdanovića.

Kamp se održava u naselju Relax – kompleksi na Buni, a naši mladi košarkaši u kamp bi trebali stići danas do 14.00 sati.

Svojim zalaganjem i trudom kroz sezonu predkadeti Miličević, Škarica i Petrović su dobili zasluženi poziv u košarkaški kamp Bojana Bogdanovića

…………

U srijedu  je odigrano redovno kolo u Ligi mladih  u kojemu su kadeti i pioniri HKK Rama gostovali u Vitezu . Odigrali su utakmice protiv ekipe Prvi Koš te i ovaj put slavili uvjerljivo i zasluženo.
Prvi Koš 19-77 Hkk Rama (pioniri)
Prvi Koš 45-94 Hkk Rama (kadeti)

Naši mladi košarkaši su ostvarili sjajne rezultate u Ligi mladih Srednjobosanske županije . Uskoro će biti održan Finalfour, čime će biti kompletirana prvenstvena sezona.

Podsjetimo, prošlog je tjedna završena i Liga mladih BiH za juniorke. U posljednjoj prvenstvenoj utakmici naše košarkašice su pobijedile Željezničar 71:57.

……..

Stigla je i najava za tradicionalni 15. Streetball Rama  u Prozoru. Kako doznajemo u HKK Rama ovogodišnji Streetball će se održati 28. 29. i 30.7.2017. I ove godine održat će se turnir za juniore 31.7.2017.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar