SPORT:  Vikend u retrovizoru

SPORT:  Vikend u retrovizoru

Košarkašice Rame, selekcija juniorke su pobjedom otvorile nastavak sezone u Ligi mladih Herceg Bosne . U subotu su ugostile košarkašice OOK Vitez i ostvarile  pobjedu 66 : 47

Idućeg vikenda HŽKK “RAMA” će  ugostit ŽHKK “BROTNJO 94” iz Čtluka . Odigrat će se dvije utakmice ,između  selekcija  juniorki i mlađih kadetkinja.

HKK Rama ja sudjelovao  na turniru za predpionire- uzrast 2005. godište i mlađi koji je u subotu,  u organizaciji  Sport klub TV, održan u Mostaru.

Turnir naziva “Basket 4 kids” je projekt  vodeće sportske televizije u regiji posvećen najmlađim košarkašima.
HKK Rama je dobio pozivnicu za sudjelovanje zahvaljujući dugogodišnjem dobrom radu i odličnim rezultatima mlađih kategorija.

Naši mladi košarkaši su ostvarili pobjedu protiv Lokomotive, a poraženi su od mladih košarkaša Širokog.

Jučer je u Mostaru održano 1. kolo  Karate Lige regije Hercegovina.

Naša

Karate klub Empi je nastupio s 18 karatista i  osvojio 15 medalja – od toga 4 zlatne, 4 srebrene i 7 brončanih. U ovom kolu je nastupilo 256 djece iz 17 klubova.

Članovi Karate kluba EMPI Prozor Rama  i reprezentativci BiH Anita Tadić, Monika Rajič i Josip Tadić u srijedu ujutro iz Sarajeva kreću prema Rusiji, gdje se od 2. do 4. veljače  održava Europsko prvenstvo u karateu. Grad domaćin Sochi okuplja kadete, juniore i mlađe seniore iz cijele Europe.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing