SPORT: Vikend u retrovizoru

SPORT: Vikend u retrovizoru

U subotu  je održana 4. Kup regata Makarska na kojoj su sudjelovali i veslači iz VK “Rama”. Naši veslači osvojili su zlatnu medalju i to dvojac Jakov Bilić i Mihael Peranović u kategoriji mlađih juniora. Brončanu medalju osvojio je Ante Novaković u kategoriji kadeta.

U organizaciji STK Brotnjo iz Čitluka u subotu je održan 12. tradicionalni međunarodni turnir u stolnom tenisu. STK Prozor Rama je osvojio dvije medalje. U ženskoj konkurenciji pojedinačno Arnela Manov  je osvojila treće mjesto i brončanu medalju dok su u konkurenciji parova  Boris Maračić iz STK Prozor-Rama i Željko Vuksanović iz STK Tivat također osvojili treće mjesto i brončanu medalju.

U subotu su odigrane prvenstvene utakmice Omladinske lige u kojoj su kadeti i juniori HNK Rama ugostili svoje vršnjake iz HNK Čapljina.

Rezultati:

Kadeti Rama-Čapljina 0:3
Juniori Rama – Čapljina 4:1
Jučer je seniorski sastav HNK Rama gostovao  u Mostaru kod HNK Branitelj. Nakon odlične utakmice u kojoj je palo dosta golova domaćin je ipak slavio s 4:3

U  izjednačenoj utakmici Lige mladih Herceg Bosne  između  predkadeta HKK Rama i Pepi Sport iz Mostara naši mladi košarkaši su u subotu  ostvarili važnu pobjedu protiv mladih košarkaša iz Mostara  64-45.

Košarkašice HŽKK Rama u subotu su odigrale prvenstvenu utakmicu u Ligi mladih BiH U18.. U Sportskoj dvorani u Prozoru ugostile su  ŽKK Trebinje 03. Gošće su odigrale čvršću i efikasniju utakmicu i na kraju zasluženo slavile 39:81.

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar