Sportski vikend – Naši klubovi ovog vikenda nastavljaju prvenstva i pripreme te nastupaju na turnirima

Sportski vikend – Naši klubovi ovog vikenda nastavljaju prvenstva i pripreme te nastupaju na turnirima

Pred našim sportašima  je dinamičan sportski vikend. Svi nastupi naših klubova ovaj put su gostujući.

Karate klub EMPI Prozor Rama započinje prvenstvo u Ligi regija Hercegovina gdje brani prošlogodišnju titulu prvaka. Pred njima je 1. kolo Lige koje će se u nedjelju 19.veljače održati u Ljubuškom.

Stolnoteniski klub Prozor Rama sutra će nastupiti na Međunarodnom turniru „Jablanica 2017“ koji se održava u okviru proslave  Dana općine Jablanica.

Košarkaši i košarkašice nastavljaju prvenstvo u Ligi Herceg Bosne i Ligi mladih Srednjobosanske županije. HŽKK Rama u subotu 18.veljače igra posljednje prvenstveno kolo u Ligi KS HB protiv Viteza u Vitezu. Ovaj susret odučuje koji će od ova dva sastava zauzeti drugu odnosno treću poziciju na ljestvici.

Naši košarkaši će ovog vikenda  odigrati pet utakmica. Sutra (subota) predkadeti HKK Rama gostuju u Širokom Brijegu i igraju prvenstvenu utakmicu u Ligi Herceg Bosne  protiv svojih vršnjaka. Na gostovanje u Široki ide i selekcija predpioniri(2005, 2006 godište) gdje će odigrati prijateljsku utakmicu s predpionirima Širokog. U nedjelju se nastavlja Liga mladih Srednjobosanske županije. Pioniri HKK Rama igraju protiv KK Turbe, a kadeti, predpioniri i pioniri gostuju kod KK Travnik.

HNK Rama nastavlja s pripremama za nastavak prvenstva u Drugoj Federalnoj ligi Jug. Danas će u Širokom Brijegu odigrati prijateljsku utakmicu protiv juniora HNK Široki. Prvenstvo se nastavlja 11.ožujka kada će HNK Rama ugostiti nogometaše Brotnja.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar