“Dječaku hrabrost” propalo pola milijuna maraka u Bobar banci?!

“Dječaku hrabrost” propalo pola milijuna maraka u Bobar banci?!

Petar i njegov sin Gojko (12) Đurić iz mjesta Ljeljenča kod Bijeljine, a čija je sudbina prije četiri godine na noge digla gotovo cijelu BiH, ostali su bez više od pola milijuna maraka prikupljenih u brojnim humanitarnim akcijama koje su za njih organizirane širom zemlje, piše portal Faktor.

Ovaj veliki iznos novca propao im je, tvrdi Petar Đurić, u Bobar banci nad kojom je proglašen stečaj.

– Jeste. Propao nam je novac, oko 500.000 KM. Nisam siguran točno koliko smo imali u Bobar banci, možda je bilo i više. Podnio sam zahtjev za povrat tog novca, ali nisam još ništa dobio, pa ćemo vidjeti što će dalje biti – kratko je za Faktor kazao Petar Đurić.

Podsjećamo, 2013. godine mediji su objavili potresnu priču o malom Gojku, tada osmogodišnjem dječaku, koji se sam brine o teško bolesnom i nepokretnom ocu, nakon što ih je napustila njihova majka. Gojko je prozvan “Dječak hrabrost”.

Gotovo nitko nije ostao imun na Gojkove suze, te su odmah pokrenute brojne akcije u kojima je sakupljan novac za ovu obitelj, a osim građana uključile su se i brojne organizacije, poduzeća i drugi. Iste godine obitelj Đurić dobila je i novu kuću u koju su preselili iz dotadašnjeg trošnog objekta u kojem su boravili.

Izvor: DL

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing