Starica koja živi u kući od blata postala milijunašica

Starica koja živi u kući od blata postala milijunašica

U jednom planinskom selu kod Boljevca (Srbija) u trošnoj kući od blata koja samo što se ne sruši živi starica M.Z (86). Ona je jedva preživljavala od deset tisuća dinara mirovine, a sada je postala milijunašica.

Osamdesetšestogodišnjoj M.Z. koja živi od 10 tisuća dinara mirovine (oko 80 eura), pred Novu godinu je na račun leglo skoro millijun australijskih dolara koje je naslijedila od pokojnog muža koji je preminuo, a također je nasljednica i nekoliko milijuna u nekretninama koje se nalaze u Australiji.

Krajem 1960-ih godina M.Z. i njen suprug trbuhom za kruhom otišli su u Australiju. Žena se nakon nekoliko godina vratila u Srbiju i nastavila život u svom selu, a muž joj se u Australiji ponovno oženio iako se u Srbiji zakonski nikad nije rastao od M.Z.

Suprug starice M. Z. preminuo je još 2011. godine, a žena s kojom je živio u Australiji umrla je prije njega, djece nisu imali, pa su vlasti u Australiji krenule u potragu za mogućim nasljednicima i nakon nekoliko godina pronašli M. Z.

Sve je potom završeno ekspresno, žena je proglašena jedinim nasljednikom i odmah joj je uplaćen sav novac koji je njen suprug imao u jednoj banci u Australiji.

M. Z. je usprkos svemu ostala živjeti u trošnoj kući, nepristupačna za druge.

prvi.tv

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar