Status Joška Gvardiola iz 2015. godine postao je hit na internetu, danas ima sasvim novu dimenziju

Status Joška Gvardiola iz 2015. godine postao je hit na internetu, danas ima sasvim novu dimenziju

Spektakularni doček za Vatrene održan je sinoć u centru Zagreba, a među njima je jedna od najvećih zvijezda bio mladi hrvatski stoper Joško Gvardiol. Ovom 20-godišnjaku su se djevojke posebno obradovale, te je zbog toga u fokus došla i njegova objava iz 2015. kada je imao samo 13 godina.

Nogometna reprezentacija Hrvatske vratila se u svoju domovinu nakon sjajnog uspjeha na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a prema pisanju hrvatskih medija, čak 80.000 navijača okupilo se na Trgu bana Jelačića kako bi dočekali svoje heroje.

Jedna od najvećih zvijezda večeri bio je Gvardiol, a njegovi vjerni fanovi uočili su zanimljiv detalj od prije sedam godina na njegovom Facebooku, koji su sad počeli komentarati i dijeliti.

Tada 13-godišnji Gvardiol napisao je status koji glasi: “‘Oće ko na trg večeras?”.

Mnoge je to inspiriralo da mu odgovore danas kada je ova njegova objava poprimila jednu sasvim novu dimenziju.

“Eto nas care”, “Mislim da ih je dosta došlo”, “Budem sutra”, pisali su mu fanovi.

Inače, Gvardiol je u utakmici za treće mjesto protiv Maroka postigao gol za vodstvo, dok se o njegovim nogometnim sposobnostima pričalo tokom cijelog prvenstva. To je opravdao i činjenicom da je već okačio svjetsku broncu oko vrata.

Među brojnim transparentima sinoć, moglo se zaključiti da je Joško favorit među djevojkama, a samo neke od poruka koje su mu uputile bile su: “Joško, prihvaćaš ponudu?”, “Imam plave oči”, “Mi te volimo”.

Na dočeku su se pjevale brojne pjesme, zapaljene su baklje te je priređen vatromet pa su Hrvati poslali impresivne fotografije u svijet. Vatreni su, podsjetimo, na Svjetskom prvenstvu u Kataru osvojili treće mjesto i tako još jednom potvrdili da su velesila svjetskog nogometa.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar