TJEDNA PROGNOZA: Početak tjedna uz pretežno oblačno vrijeme s kišom

TJEDNA PROGNOZA: Početak tjedna uz pretežno oblačno vrijeme s kišom

Jutros je u Bosni i Hercegovini bilo pretežno oblačno vrijeme sa kišom u južnim i jugozapadnim dijelovima.

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme sa kišom u nizinama i snijegom u višim područjima. U večernjim satima slab snijeg i u nizinama u središnje i istočne Bosne. Vjetar umjerene jačine. U jutarnjim satima jugo koje će promijenuti smjer na sjever. Povremeno će biti i jakih udara vjetra. Od večernjih sati i tokom noći na utorak se očekuje jaka bura.

Temperaturama zraka većinom između 5 i 11, na jugu i do 14 stupnjeva. Tokom dana, temperature zraka u padu.

8.02. 2022. Utorak

Pretežno oblačno u središnjim i istočnim područjima gdje u jutarnjim satima lokalno može padati slab snijeg. U ostalim područjima umjereno oblačno i sunčanije. Vjetar u Bosni većinom slab do umjerene jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini i jugozapadu Bosne jaka bura koja će poslije podne oslabiti. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1, na jugu do 5, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 8, na jugu i u Krajini do 10 stupnjeva.

9.02. 2022. Srijeda

Više oblačnosti se očekuje prije podne u središnjim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne. Razvedravanje u drugom dijelu dana. U ostalim područjima pretežno sunčano. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1, na jugu zemlje do 4, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 12 stupnjeva.

10.02. 2022. Četvrtak

U Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 3, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna temperatura zraka između 7 i 14 stupnjeva.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar