TO SE ZOVE EKSKLUZIVA Radončić tvrdi da ga je novinarka “zaskočila” u lifu

TO SE ZOVE EKSKLUZIVA Radončić tvrdi da ga je novinarka “zaskočila” u lifu

Savez za bolju budućnost na svojoj je web stranici objavio je izjavu predsjednika te stranke i ministra sigurnosti BiH Fahrudina Radončića koji tvrdi da ga je novinarka “držala blokiranog u liftu”. S druge strane, novinarka kaže da će CIN objaviti snimak tog događaja.

– Danas sam, (6. ožujka) nakon sjednice Vijeća ministara, imao press za tridesetak ili više novinara. Oni su mogli pitati sve šta su htjeli. Međutim, kada sam izašao iz dvorane, odmah iza izlaznih vrata, u hodniku do lifta, ispred mene se ukazala “novinarka”, koja je rekla da želi postaviti nekoliko pitanja – početak je Radončićevog opisa susreta sa novinarkom, a što je objavljeno na SBB-ovoj stranici.

Radončić dalje nastavlja opisivati situaciju za koju tvrdi da se dogodila u zgradi Parlamenta BiH:

– Pitao sam je zašto to nije uradila pred ostalim novinarima na velikom pressu i ušao u lift. Umjesto odgovora, novinarka CIN-a, kako se predstavila – vjerovali ili ne – svojim tijelom blokirala je lift, momak pored nje mi je zabio kameru u lice, i ona me počela ispitivati je li moja jahta na prodaju, nešto o kupovini dionica… Naravno, to je potpuno normalno pitanje, ali da me netko, nekoliko sekundi nakon velikog pressa, gdje se nije htio pojaviti i postaviti pitanje, drži blokiranim u liftu, nisam doživio za više desetljeća javnog rada. Morao sam čak smiriti moje osiguranje, jer ta žena nije popuštala! Pola sata nakon toga, dobio sam pismeni upit, “novinarke” Milene Mitrović. U njemu je, čak, priznala da smo “razgovarali u liftu”, što se vidi i iz dopisa koji objavljujem. Siguran sam da ovakav diletantizam nije naučila na žurnalistici u Beogradu, već je to pokupila u CIN-u, gdje ih uče da nepotrebno zaskaču po javnim osobama. Pa i po meni, koji je poznat po tome da ne bježi od novinarskih pitanja na bilo koju temu. Vjerojatno je baš zbog toga CIN spao na obični SPIN – Radončićeve su riječi prenesene na stranici njegovog SBB-a”, prenosi Faktor.ba.

Faktor je kontaktirao i kolegicu sa CIN-a Milenu Mitrović koja je rekla da same tvrdnje iz Radončićeve izjave o navodnim događanjima u liftu ne želi komentirati, ali je dodala:

– Mi još istražujemo i sve informacije će biti u priči koju ćemo objaviti, kao i sam video – rekla nam je Mitrović.

Na ponovljeno pitanje govori li o videu koji je snimljen tom prilikom u zgradi Parlamenta, odnosno u liftu, Mitrović je rekla: “Da, taj video će biti dio priče”.

 

/Republikainfo.com/

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar