• Totalni nokaut i kraj nemoćne Hrvatske
  • Totalni nokaut i kraj nemoćne Hrvatske
  • Totalni nokaut i kraj nemoćne Hrvatske
  • Totalni nokaut i kraj nemoćne Hrvatske

Totalni nokaut i kraj nemoćne Hrvatske

Nažalost, Hrvatska neće vidjeti četvrtfinale SP-a. Katar  je Hrvatskoj pobjedom nad Argentinom dao nadu, a nju je uništila Danska koja je pobijedila 38-26 i poslala Kauboje kući.

I to je kraj priče. Danci su hrvatske rukometaše na bolan način poslali kući. Uništili su Kauboje u drugom dijelu, poigravali su se  i pobijedili 38-26…

Hrvatska se raspala  u drugom poluvremenu, a Danska  je nanijela najteži poraz u povijesti SP-a! Prije 24 godine Rusi su  pobijedili s plus 11, a ovaj put je Danska brojala do plus 12.

Katar  je dao nadu da Hrvatska  ipak do četvrtfinala, ali tu je nadu uništila oslabljena Danska koja je i bez Hansena uvjerljivo došla do pobjede. Najviše je zabio Jakobsen koji je utrpao osam, šest je zabio Holm, a pet Nielsen. Kod nas je jedina svijetla točka bio Marić koji je zabio šest, a Karačić je dodao pet.

Hrvatska tako po prvi put nakon 2001. godine nije ušla među najboljih osam, a Danska će u četvrtfinalu igrati protiv Egipta. Drugi četvrtfinalist iz naše skupine je Katar koji će u nokaut fazi igrati sa Švedskom…

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar