TRAGEDIJA U NJEMAČKOJ: 18-godišnja Hrvatica poginula u naletu vlaka

TRAGEDIJA U NJEMAČKOJ: 18-godišnja Hrvatica poginula u naletu vlaka

Ponedjeljak navečer dogodila se tragedija pri povratka mladih iz Kölna u Düsseldorf, 18-godišnja Hrvatica iz Wuppertala poginula je u naletu vlaka. “Grupa mladih bila je u podvožnjaku u ulici Aachener Straße u Kölnu.

U jednom trenutku djevojka se udaljila od njih. Iz zasad nepoznatih razloga otišla je do prelaska pruge kada se  dogodila tragedija. Još se ne zna kako je došlo do nesreće i što se točno dogodilo. Pokušaj reanimacije, nažalost, nije uspio. Djevojka je preminula na mjestu nesreće”, rekao je glasnogovornik policije. Njemački mediji također pišu kako strojovođa nije primijetio što se dogodilo te ga je o tome obavijestio kontrolni centar na stajalištu Ubierring.

Kako bi doznali što se točno dogodilo, policija poziva svjedoke tragične nesreće, prenosi Dnevno.hr. Gradonačelnica Kölna Henriette Reker šokirana je tragedijom. Na službenim stranicama gradonačelnica je izrazila “sućut obitelji žrtve koja je poginula u nesreći”. U međuvremenu, prijatelji i poznanici stradale djevojke uz mjesto nesreće ostavljaju cvijeće, fotografije i svijeće.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar