UEFA pokrenula postupak protiv protivnika Hrvatske na Euru

UEFA pokrenula postupak protiv protivnika Hrvatske na Euru

Europsko nogometno tijelo priopćilo je u nedjelju da je također pokrenulo postupak zbog paljenja vatrometa od strane albanskih navijača tijekom utakmice skupine B, kao i “prenošenja provokativne poruke neprimjerene sportskom događaju”.

UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv Albanskog nogometnog saveza (FSHF) zbog incidenata uključujući upad na teren i bacanje predmeta tijekom poraza Albanije od Italije (1-2) u subotu na EURU u Dortmundu.

Europsko nogometno tijelo priopćilo je u nedjelju da je također pokrenulo postupak zbog paljenja vatrometa od strane albanskih navijača tijekom utakmice skupine B, kao i “prenošenja provokativne poruke neprimjerene sportskom događaju”. UEFA nije dala nikakve dodatne detalje o poruci koja je navodno poslana.

Glasnogovornik FSHF-a je u priopćenju naveo da planira dostaviti službeno priopćenje CEDB-u u roku koji je odredila UEFA.

“Želimo naglasiti da su poduzete sve potrebne mjere za uspješnu organizaciju utakmice”, dodao je albanski glasnogovornik. “Događaj je bio praznik europskog nogometa i nije se dogodio nikakav veći incident koji bi narušio pozitivnu atmosferu.”

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing