UG Hrvatska žena Livno još uvijek nije vratila 100 tisuća maraka

UG Hrvatska žena Livno još uvijek nije vratila 100 tisuća maraka

Spornih 100 000 konvertibilnih maraka koja su od strane Ministarstva civilnih poslova BiH transferirana na račun Udruge građana Hrvatska žena Livno još uvijek nisu vraćena u trezor države Bosne i Hercegovini.

Tu informaciju su jučer Dnevnom listu potvrdili u Ministarstvu civilnih poslova BiH.

Udruga građana Hrvatska žena Livno na čiji su račun sredstva uplaćena još uvijek nije vratila 100 tisuća maraka u trezor, decidno je rečeno iz Ministarstva civilnih poslova Bosne i Hercegovine.

„Nije nas nitko kontaktirao povodom vraćanja novca, niti je vraćen“, potvrdila je Dnevnom listu glasnogovornica ministarstva Zorica Rulj.

Livanjski župnik se pred vjernicima novca odrekao, a Dnevnom listu je izjavio da ga „taj novac više ne zanima ni što će biti s njim“, no pitanje je je li uistinu tako. Da je tako novac bi već bio vraćen, jer je jedina opcija da ga se namjenski utroši ili vrati.

U međuvremenu, udruga Borjaninih najedanput je postala i društveno aktivna, te se izaslanstvo Udruge, na čelu s predsjednicom koja je zamijenila Borjaninu nevjestu, posjetilo i rodilje i uručilo im prikladne poklone.

Dnevni list

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar