Ukinuta noćna obustava prometa kroz Crnaju

Ukinuta noćna obustava prometa kroz Crnaju

Od večeras, pa do daljnjeg, neće biti noćnih obustava prometa u tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica), pa će se i tijekom noći prometovati jednom trakom-naizmjeničnim propuštanjem vozila. Kolnik je jutros pretežno mokar ili vlažan, a vozačima se skreće pažnja na učestale sitnije odrone zemlje ili kamenja.

Na svim dionicama savjetuje se maksimalno oprezna vožnja, prilagođena uvjetima na putu. Na autoputu A-1 zbog radova na dionici Sarajevo sjever-Podlugovi, prometuje se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova. Na putu Tuzla-Kalesija (zbog radova u tunelu Čaklovići), promet se obustavlja od 22 do 06 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava.

Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava. Sporije prometovanje zbog izvođenja sanacijskih radova moguće je i na putnim pravcima: Donji Vakuf-Jajce, Topčić Polje-Žepče, Grude-Ljubuški, Livno-Šuica, Hutovo-Stolac i Jezero-Šipovo.

Zbog biciklističke trke, danas će u vremenu od 10.30 do 15.00 sati dolaziti do etapne obustave prometa na putu Kula-Krupac, kao i u ulicama na području Kantona Sarajevo: Put Famosa, Hrasnička cesta, Butmirska cesta, Kasindolska, Džemala Bijedića, Ante Babića, Želimira Vidovića Kelija i na dijelu regionalnog puta R-446 put za Trebević. Na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar