Umjereno do pretežno oblačan vikend uz razvedravanje u popodnevnim satima

Umjereno do pretežno oblačan vikend uz razvedravanje u popodnevnim satima

Jutros je nešto više oblaka bilo u centralnim i istočnim područjima Bosne, a u ostalim dijelovima malo do umjereno oblačno i sunčano.

Danas pretežno sunčano vrijeme u većem dijelu zemlje. Prije podne prolazno više oblačnosti u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 2 i 8, na jugu zemlje od 10 do 14 stupnjeva.

15.01. 2022. Subota

Oblačno prije podne u Bosni i na sjeveru Hercegovine. Postepeno smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana. U većem dijelu Hercegovine sunčano. Vjetar u Bosni slab sjevernog smjera. U Hercegovini slaba bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 3, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 2 i 6, na jugu zemlje od 10 do 15 stupnjeva.

16.01. 2022. Nedjelja

Prije podne magla ili niska oblačnost u Krajini, na sjeveru i po kotlinama u centralne i istočne Bosne. Razvedravanje u drugom dijelu dana. U ostalim područjima sunčano. Vjetar slab, u Bosni južnog smjera, a u Hercegovini sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1, na jugu zemlje do 5, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 7, na jugu zemlje od 8 do 12 stupnjeva.

17.01. 2022. Ponedjeljak

Umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab, prije podne jugo. U drugoj polovini dana vjetar mijenja smjer na sjever. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1, na jugu zemlje do 5, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 3 i 8, na jugu zemlje od 7 do 11 stupnjeva.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing