UPISI: Mažoretkinje “Rama” su u potrazi za novim članicama

UPISI: Mažoretkinje “Rama” su u potrazi za novim članicama

Mažoretkinje “Rama” najljepši ramski suvenir poziva sve djevojčice i djevojke na upise koji će se održati 6.,7. i 8. rujna 2022. godine u Domu kulture od 17 sati. Ukoliko onima koji žele postati mažoretkinjom ne odgovaraju termini upisa, uvijek se možete javiti putem Instagram stranice @majorettes.rama , Facebook stranice Mažoretkinje Rama ili na broj +387 63 530 682 (Martina Škarica).

Mažoretkinje “Rama” već su dugi niz godina atrakcija u gradu, a tako i u mnogim bh. gradovima gdje se pojave. Ostvarile su brojna odličja na državnim i europskim natjecanjima, no njihovo napredovanje se ne zaustavlja te hrabro kreću prema novim izazovima koje im donosi budućnost. Mladost, ljepota, osmijeh samo su neki simboli njihove pojave, stoga otvaraju vrata i novim djevojkama i djevojčicama da im se pridruže.

„Želja nam je upoznati nove djevojke i djevojčice, te privući nove buduće plesače da nam se pridruže i nauče vrtjeti štapom, kako mnogi kažu: „Najkompliciranijim plesom.“ Jedan od ciljeva nam je promovirati našu Ramu zajedno s drugim plesnim klubovima, udrugama, plesnim školama kako u Rami tako i u svijetu. Za sve one koji nam se žele pridružiti mogu to učiniti 6.,7. i 8., rujna 2022. godine u Domu Kulture u Prozoru s početkom u 17 sati. Željno vas očekujemo na našim tjednim treninzima gdje ćemo zajedno stvarati nove uspomene i plesati najljepše korake“ poručuju Mažoretkinje “Rama”.

POSTANI DIO NAJATRAKTIVNIJIH DJEVOJAKA U GRADU

POSTANI DIO MAŽORETKINJA RAMA

POSTANI DIO NAJLJEPŠEG RAMSKOG SUVENIRA

POSTANI DIO NJIH, PRIDRUZI IM SE.

 

 

 

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar