UŽAS U SRBIJI: Učenik pucao po školi, ubio osmero djece i zaštitara

UŽAS U SRBIJI: Učenik pucao po školi, ubio osmero djece i zaštitara

U Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu došlo je do masovne pucnjave, javlja Telegraf. Učenik u dobi od 14 godina je ušao naoružan u školu i počeo pucati jutros oko 8 sati. Prema posljednjim informacijama ubijeno je najmanje osam učenika i zaštitar. Puno je ranjenih.

Kako doznaje Telegraf, ispred škole je puno policije i tri ekipe Hitne pomoći

Naoružani učenik je uhićen

U tijeku je evakuacija učenika iz Osnovne škole Vladislav Ribnikar, kroz Ulicu Svetozara Markovića, gdje je drugi izlaz iz te škole, gdje je jutros oko 8.30 došlo do pucnjave. Roditelji dolaze u školu provjeriti jesu li im djeca dobro i odvesti ih kući na sigurno. Svi plaču u nevjerici.

Djeca leže na podu

Učenik sedmog razreda te škole došao je s pištoljem i pucao u prijatelje. Najprije je ubio čuvara, a zatim nastavio pucati.

Kako piše Telegraf, ima 8 ozlijeđenih i puno djece koja nepomično leže na podu. Ozlijeđena učiteljica trenutno je na operaciji, a na hitnu je primljen i 13-godišnjak bez svijesti. Jedno dijete je na hitnoj operaciji.

Telegraf.rs piše kako je zavladala panika kad je došlo do pucnjave

“Ne znamo je li osiguranje živo. Pucao je sedmaš, u svoje kolege. Dvije naše prijateljice leže, pogođene su. Leže, ne znamo jesu li žive. Jedan dječak je pogođen u nogu, drugi u međunožje”, pričaju učenici.

“Bili smo na petom katu, čuli smo buku. Nastavnik je rekao da izađemo van. Mislili smo da se šali. Ali vidjeli smo razrednicu i djecu kako plaču, samo su nas izveli. Vidjeli smo učenika da je pogođen u nogu. Svi su plakali, samo su nam rekli da izađemo van”, pričaju za Telegraf.

Na mjesto događaja upućene su tri ekipe Hitne pomoći, na terenu je veliki broj policije.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar