VANSERIJSKI Marko Bošnjak! Milan: Neverovatno da iz tako malog bića izlazi takva moć!

VANSERIJSKI Marko Bošnjak! Milan: Neverovatno da iz tako malog bića izlazi takva moć!

Sjajni Marko Bošnjak je otpjevao pjesmu “Prvi sneg”. Takmičar koji važi za jednog od najvećih favorita i ovoga puta je dobio svih pet glasova žirija jer je svojim pjevanjem raspametio žiri.

– On kad otvori usta, kao da neki reflektor bljesne i obasja sve nas. To je neverovatan osećaj kad ga slušaš uživo. Kraj malih ekrana je potpuno drugačije. On je tako jedan snažan momak. Odjedanput je stasao. Bravo Marko – pohvalila je Marka Leontina.

– Kad je on bio na audiciji, mi smo došli da pomognemo. Kad je on pevao ja sam bila u šminkernici i čula sam kako neko ubija kako peva. I potrčala sam da vidim šta se to dešava. Kad sam njega videla, meni su krenule suze! Onda se i on rasplakao od sreće. Nisam mogla da verujem da neko može tako da peva.

– Sve što smo govorili do sad, ljudi znaju. Voleo bih da imaju priliku da mogu da ga slušaju uživo i osete, da stvarno iz tako malog i mladog bića izlazi ovakva moć. Nema tih pohvala koje bi opisale ono što njegovo pevanje i njegov nastup ne kažu – rekao je Milan Stanković.

Pink.rs

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar