Vatreni trenirali pred kvalifikacijske susrete

Vatreni trenirali pred kvalifikacijske susrete

Vatreni su trenirali u ponedjeljak od 18 sati na HitrecKacianu. Prvi put u tom društvu našao se i Kristijan Lovrić koji je na terenu izašao trljajući prste od zime. Jak vjetar nosio je lopte, hladnoća je ledila kosti…

Izbornik Zlatko Dalić imao je na travnjaku 21 igrača. Sve osim Simona Sluge koji je ostao raditi u fitnessu i Borna Barišića koji je imao let da dođe tek u ponedjeljak navečer.

Dalić se i prije no što su počeli sa zagrijavanjem zadržao u razgovoru s Marijem Pašalićem. Je li bilo riječi o njegovoj ulozi i mogućem nastupu protiv Slovenije ili se raspitivao o glavnom suparničkom ofenzivnom adutu Josipu Iličiću?

Trening je započeo veselo, u dobroj atmosferi, no novinari su morali izaći nakon 15 minuta…

image

GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix

Dalić u ovoj akciji zapravo nema mogućnost da bilo što ozbiljno vježba jer prvi je trening nakon vikenda poslovično regeneracijski, a drugi je u Ljubljani dan prije utakmice i u takvim se prilikama u pravilu ne radi na taktici. Tko zna tko gleda od domaćina…

U travnjaku su bili vratari Livaković i Kalinić, obrambeni igrači Vrsaljko, Juranović, Lovren, Vida, Ćaleta-Car, Uremović i Melnjak, veznjaci Brozović koji je prvi izašao na teren, Modrić, Kovačić, Vlašić, Badelj i Pašalić kao i napadači Kramarić, Brekalo, Budimir, Perišić, Oršić i Lovrić.

image

GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix

image

GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix

/Izvor: Jutarnji.hr/
Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar