• Već viđeno
  • Već viđeno
  • Već viđeno
  • Već viđeno

Već viđeno

Održana je i ta sjednica Općinskog vijeća Prozor-Rama  s jednom jedinom temom Stanje u općini Prozor-Rama sa osvrtom na problematiku iseljavanja.

Nakon izlaganja načelnika općine dr. Joze Ivančevića o stanju u državi, županiji i samoj općini. U njegovom izlaganju naglasak je stavljen na dovođenje stanja u općini u pozitivan stadij pa tek onda izrada i realizacija projekta kao što su završetak vodovoda, uređenje grada sa svom potrebnom infrastrukturom, poticaju poduzetništva, uređenju i asfaltiranju svih lokalnih putova, podršku obrazovanju i mladima…

Po završetku tog izlaganja oporba je uputila pomno planirane kritike koje nisu imale utemeljenje. Bjesomučnost koja se iskazivala svakom izgovorenom rječju odzvanjala je prijezirom, ponižavanjem i mržnjom. Zar može netko toliko negativnosti pokazati prema svome okruženju?

Svojim napadom samo su pokazali da je napad uvijek najbolja obrana. Nažalost, nije se moga čuti nijedan prijedlog od njih. Zašto? Zato što nedostaje pozitivnog duha. Ideje se rađaju u pozitivnosti. Negativna energija rađa samo negativnost, razdor i mržnju.

Neki ljudi jednostavno ne shvaćaju da treba barem nekada misliti i pozitivno.

I što sada?

Idemo dalje. Ovo što se danas čulo na vijeću odavno je već čuveno i viđeno. Isti glasovi nervoze i negativnosti zvone dvoranom i cijelom općinom napadajući sve što je dobro. U mržnji i negativnosti čovjek nije kadar prepoznati ono što je dobro. Karakteran čovjek u stanju je uvijek prihvatiti i pohvaliti ono što je dobro tako će onda njegove kritike imati svoju vrijednost. Ako je nečiji karatker takav da samo napada onda ga nitko neće uzeti za ozbiljno ako nekad i bude govorio ispravno.

S.B.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar