• Veslački klub “Ustirama” dobio vrijednu donaciju od HP Investing d.o.o.
  • Veslački klub “Ustirama” dobio vrijednu donaciju od HP Investing d.o.o.
  • Veslački klub “Ustirama” dobio vrijednu donaciju od HP Investing d.o.o.

Veslački klub “Ustirama” dobio vrijednu donaciju od HP Investing d.o.o.

Jedna od najvažnijih stvari za rad i prvi cilj nakon osnivanja veslačkog kluba “Ustirama” bila je osiguravanje adekvatnih prostorija za nabavku i skladištenje veslačke opreme i čamaca. Na inicijativu članova kluba u ostvarenju izgradnje takvog skladišta za klub velikodušno se ponudila firma za projektiranje i građevinu  HP INVESTING d.o.o. Mostar. Oni su donirali sav materijal i izgradili objekt koji će se koristiti za navedene potrebe kluba.

 

HP INVESTING trenutno izvodi radove na sanaciji tunela Jasen kod Ustirame, a i inače njeguju dobru suradnju sa mještanima i lokalnim zajednicama gdje god rade. Tako su i ovaj put prepoznali važnost ovakvog projekta za najmlađe članove društva te im se i ovim putem svi članovi veslačkog kluba od srca zahvaljuju na ovoj vrijednoj donaciji!

 

Promoviranje zdravog života

Veslački klub “Ustirama” osnovan je početkom ljeta 2020. godine i trenutno okuplja 22 djece koja vrijedno treniraju nekoliko puta na tjedan te svojim aktivnostima promoviraju zdrav i sportski život među djecom i mladima.

 

U suradnji sa Veslačkim klubom “Rama” već su sudjelovali na nekim natjecanjima te se redovno bave veslačkim a i drugim sportskim aktivnostima koje ovaj sport zahtjeva.

 

Nakon što je izgradnja objekta privedena kraju, danas su članovi kluba u Ustirami organizirali ručak zahvale za petnaest djelatnika firme HP INVESTING te su im ovom prilikom uručili zahvalnice i prigodne poklone.

 

Uskoro kompletno opremanje objekta

 

Daljnji ciljevi kluba su potpuno uređenje izgrađenih prostorija, nabavka veslačke opreme i čamaca te opremanje teretane za trening u čemu će im najviše pomagati Općina Prozor – Rama.

U nastavku pogledajte još nekoliko fotografija aktivnosti članova kluba:

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar