VIDEO: Nema stradalih državljana BiH u eksploziji u Istanbulu

VIDEO: Nema stradalih državljana BiH u eksploziji u Istanbulu

”Zaista je ogroman broj bh. državljana koji turistički posjećuju Istanbul, ali na sreću, nitko nije stradao od državljana BiH, prema dosadašnjim informacijama”, rekao je konzul Mihailović.

Za sada nema informacija da među smrtno stradalima i ozlijeđenima u eksploziji u ulici Istiklal u Istanbulu ima bosanskohercegovačkih građana. To je za Fenu izjavio konzul Bosne i Hercegovine u Istanbulu Siniša Mihailović pozivajući se na njegove stalne kontakte s guvernerom Istanbula i direktorom policije istanbulske pripadajuće općine. ”Zaista je ogroman broj bh. državljana koji turistički posjećuju Istanbul, ali na sreću, nitko nije stradao od državljana BiH, prema dosadašnjim informacijama”, rekao je konzul Mihailović.

Mihailović je uvjeren da će brzo uslijediti uhićenja jer je riječ o zoni potpuno pokrivenoj kamerama. On podsjeća na očitovanje turskog predsjednik Recepa Tayypa Erdogana koji je ovaj teški događaj nazvao ”bombaškim napadom koji miriše na terorizam”. Prema dosadašnjim informacijama, od posljedica eksplozije u ulici Istiklal poginulo je šest ljudi, a 53 ozlijeđeno.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar