VIDEO: Splićani prevarili policiju i ‘zapalili’ grad! Ovo se ne pamti

VIDEO: Splićani prevarili policiju i ‘zapalili’ grad! Ovo se ne pamti

Navijači Hajduka u noći sa srijede na četvrtak priredili su nogometašima Dnjipra iskustvo kakvo neće zaboraviti nikad u životu. Naime, Ukrajinci definitivno nisu spavali. Utakmica Hajduka i Dnjipra igra se u 19 sati a prijenos pratite na portalu Sportski.net. 

 
Split je u srijedu u noći gorio, i to doslovno! Kako su i najavili, navijači Hajduka u večernjim su se satima okupili u centru gradu te krenuli u cjelonoćnu avanturu. 

Prvo je započela automobilska ophodnja gradom u kojem je sudjelovalo nekoliko stotina automobila, a kad su se svi trebali svi trebali pred hotelom Atrium, gdje borave nogometaši Dnjipra, zaustavila ih je policija. 

Naime, prilaz s istočne strane Grada bio je zatvoren. No, po starom dobrom običaju torcidaši su 'prevarili' policiju te su pješke stigli na odredište gdje su ukrajinskim nogometašima priredili pravi mali kaos. 
 

 
Pjevalo se do dugo u noć, palile su se baklje, nitko nije spavao. Nitko, a ponajmanje nogometaši Dnjipra koji su Torcidin šou promatrali s hotelskih prozora. Bio je to jedan od onih nesvakidašnjih prozora za kojeg volimo reći kako je moguć samo u Splitu.

sportski.net.hr

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar