Vilim Primorac tužio HT Mostar i dobio skoro 600.000 maraka!

Vilim Primorac tužio HT Mostar i dobio skoro 600.000 maraka!

Predsjednik Uprave HT-a Mostar Vilim Primorac, iz spora kojeg je praktično sam kontrolirao, i na štetu firme kojoj je na čelu, s kamatama ima naplatiti skoro 600.000 KM, plus doprinosi za Mirovinsko invalidsko osiguranje – ukupno oko milijun maraka, piše Dnevni list.
Sud je u cijelosti usvojio tužbeni zahtjev, jer se odvjetnica nije suprotstavljala tome, i dosudio Vilimu Primorcu sve što je tražio – kako razlike u plaći, tako i sve plaće u punom iznosu za četiri godine, kao i odštetu zbog razrješenja s funkcije.

U lipnju 2015. godine, Primorac je ponovo izabran za direktora HT-a. Po osnovu njegove tužbe iz 2012. godine Općinski sud u Mostaru nije postupao do 2016. godine. Tako je došlo do situacije da je Primorac bio i tužitelj, a i zakonski zastupnik HT-a kao tužene strane.

Predsjednik Uprave HT-a Mostar Vilim Primorac tužio je tvrtku kojom danas rukovodi, a Općinski sud Mostar presudio je u njegovu korist, pa će Primorac postati bogatiji za oko 600.000 maraka koliko će, prema presudi, naplatiti od HT-a Mostar kojim upravlja – on! Taj zanimljivi epilog sukus je zbivanja koja počinju još prije nekoliko godina, od trenutka kada je Primorac bio smijenjen s funkcije generalnog direktora HT-a.
U lipnju 2015. godine, Primorac je ponovo izabran za direktora HT-a. Po osnovu njegove tužbe iz 2012. godine Općinski sud u Mostaru nije postupao do 2016. godine. Tako je došlo do situacije da je Primorac bio i tužitelj, a i zakonski zastupnik HT-a kao tužene strane…..

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar